• Силови и осветителни електроинсталации
  Силови и осветителни електроинсталации

  Изграждаме силови и осветителни електроинсталациии в новостроящи се жилищни  и обществени сгради.

 • Изграждане на слаботокови системи
  Изграждане на слаботокови системи

  Извършваме  изграждане и монтаж на домофонни , видеодомофонни , телефони  и телевизионни системи. Контрол на достъпа и видеонаблюдение .Структурно окабеляване.

 • Монтаж на електротабла
  Монтаж на електротабла

  Извършваме монтаж и изработка на главни , разпределителни и апартаментни табла. Работим с апаратура на реномирани производители.

ел инсталации в складови помещения

електро къщаЕл Инс Проект извършва комплексни електро инсталационни работи на еднофамилни къщи на цени без конкуренция.

Ние можем да  извърши проектиране, доставки и изграждане на всички видове електроинсталации на вашата къща на едно много високо професионално ниво. При тази комплексна услуга Вие ще получите по добра цена отколкото ако ги извършите поотделно с различни фирми . Много е важно да се свържете с нас още в началния етап на вашия проект за да се включим навреме при реализацията му. Така вие ще получите  модерно изградени електроинсталации от сменяем тип без това да окаже съществено значение върху цената. Нашата фирма е изгрдила  електроинсталациите на множество луксозни къщи в района на София и страната с квадратури на РЗП от 250 м2  до  3500 м2. Характерното при тези електро-инсталации е  необходимостта от нашето присъствие през повечето етапи на строителния процес, за да се гарантира високото качество.То започва още при изграждането на стоманобетонната конструкция за да можем да положим проходими  ел тръби през които в последствие ще се изтеглят кабелите. Това  ще  доведе до оптимизирането и намаляването на разходите за труд и материали при изграждането на ел инсталацията.  

ka6ta-debnewo2Имаме голям опит и в изграждането на електроинсталации на дървени къщи от руски и финландски типизграждане на електроинсталации в дървени конструкции като стопански сгради, навеси и др. Обектите, които сме изпълнили през последните години са 10 бр. електроинсталации на еднофамилни къщи изграждани от фирма НОРИВА, 5 бр жилищни постройки, 3 бр стопански сгради за конеферми. При всички тези сгради сме спазили изискванията  за пожарна безопасност и електробезопасност на изпълнените електроинсталации. При тях трябва да се използват негорими и неподържащи горенето кабели и инсталациони канали или тръби. Има много други специфики при този вид инсталации, който сме усвоили  с многогодишния си опит при тяхното изграждане. 

Потърсете нашите услуги и се убедете сами в нашата конкурентноспособност. Вижте  препоръчителните цени при този вид инсталации. Те са  формирани на база многогодишен опит и са съобразени с пазара. Не се подвеждайте от самозвани майстори които Ви предлагат  по-ниски цени, защото в  крайна сметка може да получите нискокачествена инсталация на много по-висока цена. Винаги можем да Ви направим и още по-изгодни предложения  трябва  само да се свържете с нас на тел: 0878 655 521 и да поискате  индивидуална оферта.

Подкатегории

 • силови и осветителни

  ЕЛ ИНС ПРОЕКТ-ЕООД изгражда всичички видове силови и осветителни електроинсталации.


      Внедрява в експлоатация главни електрически табла, разпределителни и апартаментни табла. Работим с дистрибутори и производители на почти всички марки електроапаратура и проводници предлагани на българския пазар.Дружеството използва високо качествено оборудване и съобразно предпочитанията на клиента окомплектова системата с такава апаратура. Фирмата изпълнява доставка и монтаж на всички видове електроинсталации: скрита под мазилка с проводник ПВВМ-Б1 или в тръби с проводник СВТ и ПВА, както и открити кабелни линии с кабелни канали и кабелни скари. Ел Инс Проект-ЕООД - Проектира и изгражда осветителни инсталации с най различни видове осветителни тела в зависимост от предпочитанията на клиента. Вътрешно, парково, фасадно, аварийно и промишлено осветление от всякакъв вид.

  Свържете се с нас и ни изпратете запитване. Поставете ни конкретна задача и ние ще намерим решение за нея. Гарантираме, че можем да Ви предложим най изгодното предложение което да изпълним

  Брой статии:
  4
 • слаботокови
  Брой статии:
  1
 • заземителни
  Брой статии:
  1
 • електромонтажни работи
  Брой статии:
  1
 • мълниеприемни
  Брой статии:
  3
Вие сте тук:Home Електроинсталации ЕЛЕКТРОИНСТАЛАЦИИ