• Силови и осветителни електроинсталации
  Силови и осветителни електроинсталации

  Изграждаме силови и осветителни електроинсталациии в новостроящи се жилищни  и обществени сгради.

 • Изграждане на слаботокови системи
  Изграждане на слаботокови системи

  Извършваме  изграждане и монтаж на домофонни , видеодомофонни , телефони  и телевизионни системи. Контрол на достъпа и видеонаблюдение .Структурно окабеляване.

 • Монтаж на електротабла
  Монтаж на електротабла

  Извършваме монтаж и изработка на главни , разпределителни и апартаментни табла. Работим с апаратура на реномирани производители.


ЕЛ ИНС ПРОЕКТ-ЕООД изгражда всичички видове силови и осветителни електроинсталации.


  Внедрява в експлоатация главни електрически табла, разпределителни и апартаментни табла. Работим сдистрибутори и производители на почти всички марки електроапаратура и проводници предлагани на българския пазар.Дружеството използва високо качествено оборудване и съобразно предпочитанията на клиента окомплектова системата с такава апаратура. Фирмата изпълнява доставка и монтаж на всички видове електроинсталации: скрита под мазилка с проводник ПВВМ-Б1 или в тръби с проводник СВТ и ПВА, както и открити кабелни линии с кабелни канали и кабелни скари. Ел Инс Проект-ЕООД - Проектира и изгражда осветителни инсталации с най различни видове осветителни тела в зависимост от предпочитанията на клиента. Вътрешно, парково, фасадно, аварийно и промишлено осветление от всякакъв вид. 

Свържете се с нас и ни изпратете запитване. Поставете ни конкретна задача и ние ще намерим решение за нея. Гарантираме, че можем да Ви предложим най изгодното предложение което да изпълним
.

Вие сте тук:Home Електроинсталации ЕЛЕКТРОИНСТАЛАЦИИ силови и осветителни Силови и осветителни инсталации