Снимки0007 320x200

Ел Инс Проект - ЕООД извършва комплексни електро инсталационни работи на стопански сгради като конеферми,кравеферми ,сфинеферми и птицеферми.

Нашия екип от професионалисти може да  извърши проектиране, доставки и изграждане на всички видове електроинсталации на вашата стопанска сграда.. Много е важно да се свържете с нас още в началния етап на вашия проект за да ви консултираме  още на проектно ниво и той да бъде изготвен съобразно вашите критерии . Имаме изградени ел инсталации на стопански сгради в района на София. Характерното при стопански сгради изградени с дървени и бетонни  конструкции е че електроинсталациите в по голямата си част са открити и трябва да бъдат изпълнени съгласно действащите норми. Те периодично подлежат на проверка от органите на пожарната инстанция и не може да се прави компромис с начина на изпълнение..Можем да се справим с кратки срокове на изпълнение на такива обекти.

    ПОТЪРСЕТЕ НИ ! и ще останете доволни, ако все пак се съмнявате в нашите възможности, ще ви заведем на място за да видите нашето изпълнение. Ще ви свържем и с нашите възложители за да ви дадат реална и неангажираща оценка на нашата работа.


                                                       

Снимки0050 320x200

Изграждаме ел. инсталации на стопански сгради .

 

1.Изграждане на силови и осветителни инсталации.

2.Извършване на електромонтажни работи.

3.Изграждане на мълниезащитни системи.

4.Изграждане на заземителни системи.

5.Изграждане на слаботокови инсталаци

    •  Пожароизвестителни системи.
    •  Системи за видео наблюдение и контрол на достъпа.
      Потърсете ни и след кратка консултация с Вас , за да разберем вашите критерии които имате като изисквания към бъдещия си изпълнител на електроинсталационите работи по вашия обект ,ние ще Ви дадем оптималната  офертана цена съобразена с вашия проект и заложени изисквания. В повечето случаи това е най ниската цена или кратки срокове на изпълнение. Може да ви предложим и други схеми с цел намаляване на вашите разходи по изграждане на електроинсталациите на вашия обект. Разгледайте нашите ценови предложения за съответния клас обект.Цените подлежат на договаряне.
Вие сте тук:Home Електроинсталации На стопански сгради