електро къщаЕл Инс Проект извършва комплексни електро инсталационни работи на еднофамилни къщи на цени без конкуренция.

Ние можем да  извърши проектиране, доставки и изграждане на всички видове електроинсталации на вашата къща на едно много високо професионално ниво. При тази комплексна услуга Вие ще получите по добра цена отколкото ако ги извършите поотделно с различни фирми . Много е важно да се свържете с нас още в началния етап на вашия проект за да се включим навреме при реализацията му. Така вие ще получите  модерно изградени електроинсталации от сменяем тип без това да окаже съществено значение върху цената. Нашата фирма е изгрдила  електроинсталациите на множество луксозни къщи в района на София и страната с квадратури на РЗП от 250 м2  до  3500 м2. Характерното при тези електро-инсталации е  необходимостта от нашето присъствие през повечето етапи на строителния процес, за да се гарантира високото качество.То започва още при изграждането на стоманобетонната конструкция за да можем да положим проходими  ел тръби през които в последствие ще се изтеглят кабелите. Това  ще  доведе до оптимизирането и намаляването на разходите за труд и материали при изграждането на ел инсталацията.  

ka6ta-debnewo2Имаме голям опит и в изграждането на електроинсталации на дървени къщи от руски и финландски типизграждане на електроинсталации в дървени конструкции като стопански сгради, навеси и др. Обектите, които сме изпълнили през последните години са 10 бр. електроинсталации на еднофамилни къщи изграждани от фирма НОРИВА, 5 бр жилищни постройки, 3 бр стопански сгради за конеферми. При всички тези сгради сме спазили изискванията  за пожарна безопасност и електробезопасност на изпълнените електроинсталации. При тях трябва да се използват негорими и неподържащи горенето кабели и инсталациони канали или тръби. Има много други специфики при този вид инсталации, който сме усвоили  с многогодишния си опит при тяхното изграждане. 

Потърсете нашите услуги и се убедете сами в нашата конкурентноспособност. Вижте  препоръчителните цени при този вид инсталации. Те са  формирани на база многогодишен опит и са съобразени с пазара. Не се подвеждайте от самозвани майстори които Ви предлагат  по-ниски цени, защото в  крайна сметка може да получите нискокачествена инсталация на много по-висока цена. Винаги можем да Ви направим и още по-изгодни предложения  трябва  само да се свържете с нас на тел: 0878 655 521 и да поискате  индивидуална оферта.

Вие сте тук:Home Електроинсталации На еднофамилни къщи