• Подръжка на електроинсталации
  Подръжка на електроинсталации

  Извършваме подръжка на съществуващи електроинсталации . Нашите клиенти се възползват от преференциални цени . Минимални такси за абонамент .

 • Аварийни електроуслуги
  Аварийни електроуслуги

  Извършваме аварийни посещения при аварии в електрическата система на вашето жилище.Качествено и бързо отстраняване на повредата. Гаранции за извършената услуга.

 • Професионални електроуслуги
  Професионални електроуслуги
  Отстраняване на електро повреди, изграждане на ел инсталации и ел табла, ремонт и инсталации на всякакви електро уреди, в това число ремонт на бойлери, миялни машини, електро монтаж и свързване на електрическите уреди.
 • Ремонт на електротабла и инсталации.
  Ремонт на електротабла и инсталации.

  Извършваме  ремонти на съществуващи електротабла . Смяна на електромери, предпазители, Дефектнотокови защити, контактори . Смяна на захранващи кабели .

     Ел Инс Проект -ЕООД  извършва ремонт на електроинсталации и ситеми . Ние сме фирма с традиции в областа на електроуслугите и електроинсталациите. Работим с качествени материали на доказани световни производители също така  използваме професионална техника и интрументи което гарантира качеството на предлаганата услуга

ремонти на електроинсталациии

Ел Инс Проект  извършва ремонт на стълбищни осветления на жилищни и обществени сгради.

С поскъпването на електроенергията става все по-голяма необходимостта от нейното пестеливо използване и това води до редица действия в тази насока.Използване на по-висок клас  енергоспестяващи уреди, използването на енергоспестяващи осветителни тела, използване на интелигентни системи за управление на осветлението, климатизацията и другите  ел. системи в една сграда. Ние можем да преработим вашето стълбищно осветление така, че да се реализира максимална енергийна ефективност без това да влоши комфорта на осветеност и без да са нужни големи разходи за целта.  Възможните варианти са следните: -Първия и най лесен е да си подмените всички крушки с по висок енергиен клас.  Другия вариант е да се монтират нови осветителни тела с датчик за присъствие,при него недостатъка е големия брой осветителни тела с датчици,  което води до по-висока  първоначална инвестиция и в последствие по-скъпа  подръжка. Следващия вариант е определен брой осветителни тела да се управляват от един датчик, този вариант го препоръчваме, защото при него не е необходима подмяна на осветителните тела а само частична преработка на ел. инсталацията и ако се съчетае с първия вариант се постига максимален ефект с минимални разходи.

Може да разчитате на нас за следните дейности свързани с ремонта на стълбищно осветление:

 • Извършваме проверка за заседнал лихт бутон.
 • Извършваме смяна на повредени осветителни тела.
 • Смяна на повредени датчици за движение.
 • Смяна на повредени стълбищни автомати и релета за време.
 • Откриване на къси съединения в ел инсталацията.
 • Откриване на прекъснати кабели в ел.инсталацията.
 • Преработка на ел инсталацията 

За информация оферта или заявяване на услуга се свържете с нас на тел.0878- 655- 521

Вие сте тук:Home ЕЛЕКТРОУСЛУГИ ремонти електроинсталации